Meer weten over Royal Vaassen? Ga naar 

Royal Vaassen

Royal Vaassen begon meer dan 150 jaar geleden als familiebedrijf, midden in het Veluwse dorp Vaassen. Het karakter van ‘we pakken het samen aan’ en ‘ons kent ons’ is altijd gebleven. Sinds 1867 groeide het oude familiebedrijf uit tot de toonaangevende producent die Royal Vaassen nu is. Met ongeveer 300 collega’s maken we vol trots (verpakkings)materiaal voor voedingsmiddelen, industrie en tabak. Met een omzet van ongeveer €140 miljoen leveren wij duurzame verpakkingsoplossingen voor klanten over de hele wereld. Dat doen we met elkaar, ieder met onze eigen expertise. Elke dag weer, elke dag beter.

Investeren en van elkaar leren
Om ook in de toekomst concurrerend te kunnen zijn, investeren wij als bedrijf continu in de ontwikkeling van onze producten, onze processen en mensen.  We hechten waarde aan tevreden medewerkers en een prettige werksfeer. De combinatie van professionele uitdaging en een optimale werkomgeving zorgen ervoor dat medewerkers plezier hebben in de werkzaamheden die ze uitvoeren. Royal Vaassen biedt ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Ideeën zijn altijd welkom en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Samen gaan we altijd voor het beste resultaat.

 

Inzet
Royal Vaassen zet zich in voor haar medewerkers, welke met een frisse blik kijken en openlijk in gesprek gaan over hun toekomst. Wij belonen jouw inzet met goede arbeidsvoorwaarden en een solide toekomstperspectief. Wij vinden het belangrijk dat jij met de juiste energie aan het werk bent en blijft. Dat kom jou én ons, onze processen en onze klanten ten goede.

 

Contact
Zijn er vacatures binnen onze organisatie, dan vind je ze op deze website. Zou je nader kennis willen maken met de mogelijkheden binnen ons bedrijf of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over Royal Vaassen? ga dan naar royalvaassen.com