Nathalie Pinxterhuis-van der Molen

‘Ik voel me er erg gewaardeerd en op mijn plaats.’

Op een HBO functie solliciteren en starten na een universitaire opleiding klinkt misschien bijzonder, maar door een studieroute via het MBO en het HBO mag ik wel zeggen dat ik praktisch en toegepast ingesteld ben. Op de vraag ‘ga jij je niet vervelen?’ antwoordde ik dan ook volmondig ‘zolang het werk maar gevarieerd is, en het team leuk en gezellig is’ En dat is absoluut uitgekomen!

Laborant

In mei 2019 startte ik als Laborant bij Royal Vaassen en inderdaad deed ik elke dag iets anders. Wat ik leuk vind aan dit bedrijf is dat we producten maken die je gewoon in de winkel terugvindt. Dat maakt de chemie heel concreet, toegepast en tastbaar. Ik vond snel mijn draai binnen het team, vind het werk leuk en had het nog vele jaren kunnen doen. Doordat een collega van functie veranderde, kreeg ik de mooie kans om door te groeien tot productontwikkelaar. Een kans, die ik zeker niet ging laten liggen!

Productontwikkelaar

Zo komt het dat ik sinds juli 2020 productontwikkelaar ben voor de productgroep Tabak. Dat betekent dat ik op de afdeling R&D werk aan klantwensen, productverbeteringen, soms klachten en soms bestudeer ik ook nieuwe innovaties. De ideeën of oplossingen die ik bedenk, worden getest op het laboratorium en daarna opgeschaald naar productie.

Dit in nauwe samenwerking met veel verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Van sales tot aan productie, van Quality Control tot Proces technologie. Hierbij komt mijn praktische kijk als voormalig laborant zeer goed van pas!

Cultuur

In het hechte team waarin ik werk, kan ik altijd met ideeën en vragen terecht. Zij zijn altijd bereid om me te helpen en mee te denken, zo werkt het over en weer, zo is de cultuur hier. De onderlinge sfeer is gezellig en efficiënt. Er wordt serieus gewerkt, maar er is ook ruimte voor een grapje. Ik voel me er erg gewaardeerd en op mijn plaats. Al met al een fantastische plaats om veel te leren, klanten gelukkig te maken en creatief problemen op te lossen!

Vacatures

Bekijk onze vacatures

Operator mengerij

Vaassen
32
-
40
EURO€ 3.181
-
€ 3.770
Operations - Productie

Teamleider productie

Vaassen
33
-
34
EURO€ 4.973
-
€ 6.747
Operations - Productie

Machine / Proces Operator (5 ploegen)

Vaassen
33
-
34
EURO€ 3.482
-
€ 4.554
Operations - Productie